Mama & Abah Zahin Bersatu

Daisypath Anniversary tickers

budak hensem semakin membesar

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, November 15, 2011

BERCUTI DI CAMERON HIGHLAND, PAHANG

11.11.2011 hingga 13.11.2011 ikut abah zahin ke cameron highland. dia ada bengkel. aku je yg gedik nak follow. sanggup amek cuti semata-mata nak ikut dia g cameron highland. ahmad zahin pun mesti seronok dapat jalan2. kita orang gerak ari jumaat dalam kul 10.00pagi. gerak 4 keter dari opis abah zahin.

- tengah tunggu abah loading barang2 kursus-

-main buai dulu sementara tunggu abah loading barang2 kursus-

-otw. mama nak pakai, dia pun sama sibuk nak pakai sunglases-

smpai cameron dalam kul 5petang. kitaorg check in di Heritage Hotel, Cameron Highland. Belum sampai da rasa sejuk nyer cameron tu. ahmad zahin seorang budak yang sangat-sangat-sangat suka dengan bas, lori, kontena dsb. keter2 ni dia tak minat langsung. masuk je pekan, da lalu lalang bas2 persiaran, lagi la sronok budak kecik tue. menjerit2 dlam keter bagitau dia nampak bas.langsung tak tido la, sbb asal nampak bas jer, dia melompat2, menjerit2..elok2 mata da layu nak tido, nampak bas terus segar smpai ke malam..aduiiyaii...

sejuk gila kat cameron. susah nak tgok matahari naik. cuaca lembab jer..sejuk. tido tak yah pakai aircond. nyamannn jer..nak kena dtg lagi nie. :-)

kat sana, kitaorg g ladang strawberry, ladang teh. tue jer..tak pegi pun taman2 bunga bagai tue. tak minat pun bunga2an nie. so, tak heran pun tak pergi sana..hahahaha...

yang paling seronok dalam trip nie, adalah AHMAD ZAHIN..pantang dapat keluar dari bilik..memang tak reti dok diam..ligat!!!..

- HERITAGE HOTEL-

- yeah!!! saya da sampai cameron highland-

- pasar malam pekan brinchang. ramai gila orang. dapat beli strawberry ngn sarung tangan si kecik ni jer-

- penat la abah. dok jap eh-
-sejuknyer kat sini mama, -
-dengan pakcik daus-
adik nak buat peace tapi tak jadi
-zahin, mama dan afiq-
-anak abah-
-nak naik ladang teh-
-benti amek gambar jap-
-adik tak larat la nak jalan, pakcik yus-

-mama, adik penat-
-da smpai puncak.penat, minum jap

- sayang afiq-
-jom kita balik- 
-sayang anak mama-
-abah dan mama-

video copy dari fb mama afiq. 

video

ahmad zahin membebel

nak datang lagi!!!!